compo image

Van de tuin tot op het bord

  1. COMPO
  2. Thema's
  3. Van de tuin tot op het bord

Kweek je eigen groenten, fruit en kruiden

Van de tuin tot op het bord

Wat smaakt er lekkerder dan fruit, groenten en zelfs kruiden uit eigen tuin? Een goede voeding is niet alleen essentieel voor ons, maar ook voor de planten. Met de verschillende COMPO-meststoffen kan je het ganse seizoen oogsten. Ontdek hier onze tips en producten om je eigen groenten en fruit te kweken.

Alles hangt af van de juiste verzorging

De juiste basis

Potgrond

Voldoende begieten

Water

De juiste voedingsstoffen

Meststof

Een rijke oogst

Oogsten

Ons assortiment natuurlijke meststoffen

Om te kunnen genieten van een rijke oogst, hebben je planten voeding nodig. Met onze biologische producten krijgen je planten alle belangrijke voedingsstoffen en ben je zeker van een rijke, smakelijke oogst.

Lees meer

Inspiratie voor je moestuin

Hoe leuk is het niet om je eigen fruit, groenten en kruiden te kunnen kweken in je tuin of op het balkon of terras! Je hoeft gewoon enkele specifieke regels te volgen om te kunnen genieten van een rijke oogst.

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.