compo image
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Stage bij COMPO

Ga nu aan de slag

Stage bij COMPO

Of het nu gaat om een commerciële beroepsopleiding of een stage in marketing : beide bieden je een loopbaanstart. Voor welk traject je ook kiest - vanaf het begin ben je een volwaardig teamlid en krijg je geleidelijk aan meer verantwoordelijkheid. We stellen je op aangenaam tempo alle taken voor en helpen je om je volledige potentieel te ontwikkelen. Daarbij hechten we heel veel waarde aan een open werksfeer, teamgeest en een respectvolle samenwerking.

COMPO Benelux nv

Over ons

Met ongeveer 1.000 medewerkers en meer dan 20 sites wereldwijd zijn we een van de marktleiders in merkartikelen voor planten binnens- en buitenshuis en in de tuin. Of het nu gaat om potgronden, bodembedekkers, meststoffen, gazonzaden of gewasbeschermingsmiddelen : ons veelzijdig assortiment moet iedereen helpen om het ware potentieel van zijn/haar planten te ontsluiten.

compo image

Contact

Geïnteresseerd in een stage bij COMPO?

Contacteer ons !

COMPO Benelux nv
Afdeling Human Resources
Venecolaan 56
B-9880 Aalter
ann.verstraete@compo.be

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.