compo image

Een mooi gazon in 1-2-3

 1. COMPO
 2. Advies
 3. Plantenverzorging
 4. Gazon
 5. Aanleggen & verzorgen
 6. Een mooi gazon in 1-2-3

De snelle en eenvoudige weg naar een prachtig gazon

Welkom in de wereld van modern gazononderhoud, waar elke tuinliefhebber het antwoord vindt op al zijn vragen. Op deze pagina ontdek je producten die niet alleen een snel zichtbaar resultaat opleveren, maar die het gazononderhoud ook nog eens gemakkelijk en aangenaam maken. Onze producten staan garant voor een dichte grasmat, een gezonde uitstraling en een langdurig resultaat.

Waarom kiezen voor gazonverzorgingsproducten van COMPO?

Op deze pagina stellen we jou graag enkele onmisbare producten voor die je zullen helpen bij de creatie van een prachtig, diepgroen, gezond gazon zonder onkruid en mos waarvan je jarenlang zal kunnen genieten.

 • Snelle werking : de producten staan garant voor een snel zichtbaar resultaat. Dankzij innovatieve ingrediënten krijgt het gazon in een recordtijd een gezonde uitstraling en een diepgroene kleur.
 • Eenvoudig in gebruik : bij de ontwikkeling van de producten staat niet alleen doeltreffendheid maar ook gebruiksgemak centraal. De intuïtieve toepassing zorgt voor een snel en doeltreffend onderhoud van het gazon, zelfs voor mensen zonder ervaring.
 • Veelzijdig : de producten zorgen voor prachtige resultaten, ongeacht het type gazon. Of je gazon moet worden geregenereerd of bemest : COMPO biedt jou het juiste product!
 • Langdurige resultaten : de onderstaande producten geven niet alleen snelle zichtbare resultaten, maar zorgen ook voor een langdurig resultaat. Zo blijft jouw gazon langer mooi en gezond.
compo image

Een nieuwe filosofie

Niet alleen de schoonheid van het gazon staat centraal, maar ook de rol van het gazon als ecosysteem dat de biodiversiteit ondersteunt en een luchtzuiverende functie heeft. Daarom selecteren we onze producten zorgvuldig om een gezonde groei van het gazon te garanderen en tegelijkertijd de negatieve impact op het milieu te minimaliseren.

Ontdek hieronder de magie van de COMPO gazonverzorgingsproducten - niet alleen voor een mooier gazon, maar ook voor een betere toekomst van onze planeet!

COMPO Turbo Gazonmeststof

Deze meststof bevat alle belangrijke voedingsstoffen om de grasmat in slechts enkele dagen nieuw leven in te blazen.

compo image
 1. Organisch-minerale meststof
 2. Voedt het gazon en geeft een snel zichtbaar resultaat
 3. Zorgt voor een gezond, diepgroen en dicht gazon
 4. Geschikt voor alle gazontypes
Ontdek het product
compo image
compo image
compo image
compo image

COMPO Progazon

Vloeibare gazonmeststof, ontworpen voor de regeneratie van gele gazons. Het product werkt onmiddellijk : na 3 dagen ziet de grasmat er opnieuw als nieuw uit.

compo image
 1. Voor een snelle regeneratie van schrale gazons
 2. Indirecte werking tegen onkruid en mos
 3. Zichtbare resultaten in slechts 3 dagen
 4. Geschikt voor alle gazontypes
 5. Snelle werking dankzij vloeibare formulering
Ontdek het product
compo image
compo image
compo image
compo image

COMPO Turbo Herstelgazon

Een innovatie mix van snelgroeiende graszaden die in een recordtijd zorgt voor een intensieve groei en dichtheid van het gazon. Ideaal voor wie direct resultaat wil!

compo image
 1. Universele graszadenmix
 2. Voor een snel en betrouwbaar herstel van kale plekken
 3. De snelle weg naar een winterhard, dicht en diepgroen gazon
 4. Hersluitbare verpakking
Ontdek het product
compo image
compo image
compo image
compo image

Het gazon van A tot Z

Beluchten, bemesten, verticuteren, mulchen - allemaal termen die vaak voorbijkomen als het gaat om het onderhoud van het gazon. Op deze pagina ontdek je er alles over!

Meer lezen

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.