compo image

Een diepgroen gazon zonder onkruid en mos

COMPO biedt de oplossing tegen onkruid in het gazon

Het gazon is het middelpunt van de tuin. De diepgroene grasmat wordt echter vaak ontsierd door onkruid en mos. Een tekort aan voedingsstoffen is de meest voorkomende oorzaak voor onkruid in het gazon. Het onkruid breidt zich uit in het gazon en ontneemt het gras licht, voedingsstoffen en water. Zo wordt het gazon na verloop van tijd verdrongen en raakt het veld steeds voller met onkruid. COMPO biedt je de gepaste oplossing!

compo image

COMPO Gazonmeststof Plus

Onkruid in het gazon voorkomen

COMPO Gazonmeststof Plus is een gekorrelde organisch-minerale gazonmeststof met indirecte werking tegen onkruid en mos. Door deze meststof regelmatig preventief toe te passen, krijg je een dichte, diepgroene grasmat die geen kans geeft aan onkruid en mos. Bovendien voorkomt dit product de ontkieming van onkruidzaden.

Ontdek het product
compo image

COMPO Progazon

Onkruid in het gazon bestrijden

Heb je last van onkruid in het gazon? Dan biedt COMPO Progazon de oplossing!

Deze vloeibare gazonmeststof wordt bijzonder snel opgenomen door de grassen. Zo krijgt een verzwakt, geel gazon binnen de drie dagen een mooie diepgroene kleur. Daarnaast heeft de meststof een indirecte werking tegen onkruid en mos.

COMPO Progazon biedt nog tal van andere voordelen die je hier kan ontdekken.

Ontdek het product

Tips voor een prachtige, diepgroene grasmat

Gratis download

Gazonbrochure

Download hier onze gratis gazonbrochure!

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.