Naar overzicht Print
Plant Pot header

Een plantpot gevuld met potgrond

Potgrond

Steeds meer stadsbewoners willen hun terras, balkon of tuin beplanten. Tuinieren in de stad kan echter tijdrovend zijn en vereist praktische en vooral eenvoudig te gebruiken producten. Deze verwachtingen zijn vooral hoog voor potgronden die traditioneel heel zwaar en volumineus zijn.

Voor iedereen die op zoek is naar eenvoud en comfort lanceert COMPO de nieuwe COMPO SANA Universele Potgrond in Pot, een bloempot die reeds gevuld is met potgrond.

Naar boven

Eenvoudig, snel en proper

Eenvoudig in gebruik

De COMPO SANA Universele Potgrond in Pot is dé nieuwe manier van planten en verpotten. Dit unieke en innoverende concept vergemakkelijkt het gebruik van potgrond. Om te planten en te verpotten volstaat het om :

  1. de pot te openen door het deksel af te nemen
  2. met je hand een gat te maken in de potgrond
  3. de plant(en) te plaatsen en... klaar!

Indien je dat wenst, kan je nog een cache-pot gebruiken, maar de sobere en elegante antracietkleurige pot kan perfect zonder extra decoratieve pot worden gebruikt. 

COMPO SANA Plant Pot pictogrammen samen
Proper

De gebruiksklare COMPO SANA Universele Potgrond in Pot bevat de benodigde hoeveelheid potgrond... niet meer! Dus gedaan met geopende zakken potgrond die moeten worden gestockeerd, gemorste potgrond... Een sterk gewaardeerd voordeel als je tuiniert op een kleine ruimte! 

Universele kwaliteitspotgrond

De COMPO SANA Universele Potgrond in Pot is een complete en evenwichtige kwaliteitspotgrond. De potgrond bevat turf en perliet. Daarnaast zorgt de meststof voor alle essentiële voedingsstoffen die de planten nodig hebben voor een goede ontwikkeling. Deze meststof verzekert dat de planten gedurende 8 weken worden gevoed.

Dankzij de unieke en luchtige textuur is deze potgrond heel aangenaam om mee te werken.

Plant zoals je wilt!

Aangezien je met de COMPO SANA Universele Potgrond in Pot niet te maken krijgt met alle ongemakken van traditionele potgrond (zware en vuile zakken), krijgt de gebruiker meer tijd om zijn creativiteit de volle loop te laten gaan door eigen composities te creëren : kruiden, bloeiende planten, mini-groenten... of gewoonweg een plant verpotten die een portie verse potgrond nodig heeft!

Het etiket op de plantpot kan gemakkelijk verwijderd worden. Zo krijg je een tijdloze antracietkleurige pot die je kan personaliseren om hem net dat tikkeltje unieker te maken!

Met de COMPO SANA Universele Potgrond in Pot kan je planten zoals je wilt!

Bovendien beschouwt 96% van de ondervraagde personen* deze innovatie als DE oplossing om te planten en te verpotten.

* Bron : TNS INFRATEST 2015

Naar boven

Verpakking

COMPO SANA Plant Pot verpakkingen

De innovatieve COMPO SANA Universele Potgrond in Pot is beschikbaar in twee verpakkingsgroottes :

  • Diameter 22 cm met 3.5 L potgrond
    Aanbevolen verkoopprijs : 5,99 €
  • Diameter 26 cm met 4.8 L potgrond
    Aanbevolen verkoopprijs : 6,99 €

Ontdek meer over onze innovatie op onderstaande link.

COMPO SANA Universele Potgrond in Pot