Naar overzicht Print
Resolva toepassing

Onkruid K.O. in 24 uur!

Plantenbescherming

Onkruiden verstoren niet enkel het esthetische aspect in de tuin. Ze kunnen ook de faciliteiten buitenshuis aantasten. Denk maar aan het zonneterras en de oprit. Bovendien trekken ze insecten aan die ziekten kunnen overdragen naar de naburige planten.

Om netels, distels, bramen, klimop en andere onkruiden (zelfs de meest hardnekkige) te vernietigen en te vermijden dat ze zich verspreiden in de tuin, in bloemperken en op paden, heeft COMPO in samenwerking met Syngenta een onkruidbestrijder van de nieuwste generatie ontwikkeld : COMPO Resolva 24H.

Naar boven

Geen hergroei van de onkruiden

Opgewassen tegen elk onkruid

COMPO Resolva 24H bestrijdt alle onkruiden, zelfs de meest hardnekkige zoals :

  • Netels
  • Klimop
  • Distels
  • Bramen
  • Boterbloemen

Twee actieve ingrediƫnten

Resolva + Flash

De unieke formule van COMPO Resolva 24H verhoogt de efficiënte en effectiviteit van het glyfosaat (di-ammoniumzout). Dankzij Diquat, een "brander" die de fotosynthese remt en de werking van glyfosaat versnelt, werkt COMPO Resolva 24H veel sneller dan klassie onkruidbestrijders op basis van glyfosaat.

Systemische werking

COMPO Resolva 24H dringt binnen in de behandelde bladeren en wordt via de sapstroom getransporteerd. Het product heeft een gecontroleerde werking aangezien het in één enkele behandeling enkel het behandelde onkruid vernietigt, zonder effect op de naburige gewassen (indien de gebruiksaanwijzing en de aanbevolen toepassingsvoorwaarden worden gerespecteerd).

Unieke formulering

De exclusieve formulering van COMPO Resolva 24H bestaat uit :

  • de stof AMS : die zorgt voor een betere beschikbaarheid van de actieve stof door het neutraliseren van de kalk en het magnesium in het water.
  • activatoren van plantaardige oorsprong : zorgen voor een heel snelle opname van het product in minder dan 2 uur, in tegenstelling tot klassieke onkruidbestrijders waarbij met 6 uur moet worden gerekend. Hierdoor wordt het risico op uitspoeling gelimiteerd.

Bovendien is COMPO Resolva 24H heel voordelig : de snelle zichtbare werking vermijdt namelijk dat er opnieuw wordt gespoten en daardoor overgedoseerd wordt.

Verpakkingen

COMPO Resolva 24H is beschikbaar in :

  • Spray van 750 ml en 3 L
  • Concentraat (te verdunnen in water) van 700 ml