Naar overzicht Print
Karate Spray toepassing

COMPO Karate Garden : de onklopbare insectenbestrijder

Gazonzaden

Vanaf het terugkeren van de lente en de eerste bloemknoppen in de tuin, zullen ook bladluizen, schildluizen, witte vliegjes, trips en andere vervelende insecten hun weg naar je prachtige planten terugvinden. Voor vele gepassioneerde en hobby-tuiniers is het vaak moeilijk om de insecten te identificeren die hun planten aantasten en de ontwikkeling van de gewassen verstoren.

Om de verzorging van je bloemen, struiken en moestuinplanten te vereenvoudigen stelt COMPO je de revolutionaire insectenbestrijder COMPO Karate Garden voor!

Naar boven

Voordelen

Exclusieve formule

De exclusieve actieve stof lambda-cyhalothrine, die werd ontwikkeld door Syngenta, werkt bij de insecten via contact en inname. Daardoor heeft COMPO Karate Garden een heel breed werkingsspectrum. Zo kan het concentraat (nog te verdunnen met water) op meer dan 50 verschillende gewassen worden toegepast, wat overeen komt met meer dan 200 toepassingen. Met de spray kunnen 35 gewassen worden behandeld, goed voor 80 toepassingen!

Heel efficiënt, zelfs bij lage dosering

COMPO Karate is uiterst doeltreffend. Het product wordt in minder dan 1 uur in het blad opgenomen waardoor het risico op uitspoeling door de regen tot een minimum wordt herleid. Bovendien verzekert het een curatieve shockwerking bij de insecten.

Lange werking, korte wachttijd

COMPO Karate Garden beschermt de planten gedurende 3 tot 4 weken tegen allerlei bijtende en zuigende insecten. Toch kan je de producten heel vroeg oogsten. De wachttijd is namelijk heel kort!

Naar boven

Verpakkingen

COMPO Karate Garden is beschikbaar in gebruiksklare spray en in concentraat-vorm (nog te verdunnen met water) :

Aanbevolen verkoopprijzen :

  • COMPO Karate Garden Spray 750 ml : 13,50 €
  • COMPO Karate Garden Concentraat 100 ml : 12,95 €
  • COMPO Karate Garden Concentraat 300 ml : 24,95 €