Naar overzicht Print
Bio meststofstaafjes persbericht

COMPO Bio Meststofstaafjes Tomaten & Groenten

Meststoffen

We zijn allemaal op zoek naar gezonde voeding. We zijn dan ook heel tevreden wanneer we zelf onze eigen tomaten, kruiden, courgettes... kunnen kweken! Tegenwoordig heb je daar geen grote moestuin meer voor nodig. Je kan op je balkon of terras ook heel wat groenten en fruit planten!

Om te kunnen genieten van sappige tomaten, lekkere groenten en heerlijke kruidenaroma's op je balkon of terras, biedt COMPO nu de praktische biologische meststofstaafjes voor tomaten en groenten!

Naar boven

Voordelen

biologische landbouw picto leeg
100% biologisch

COMPO Bio Meststofstaafjes Tomaten & Groenten bevatten alle belangrijke voedingselementen (stikstof, fosfor en kalium) die tomaten, groenten, fruit en kruiden in potten en bakken nodig hebben om goed te gedijen. Bovendien zijn ze geschikt voor de biologische landbouw.

Prachtige resultaten

De praktische biologische meststofstaafjes bevorderen de bloei, stimuleren de groei en zorgen voor een goede vruchtvorming van je planten. Zo kan je genieten van een rijke en vooral smakelijke oogst.

Snel en praktisch!

COMPO Bio Meststofstaafjes Tomaten & Groenten zijn heel praktisch in gebruik. Met behulp van de praktische plantstick kan je een gat maken in de potgrond, net naast de voet van je plant. Vervolgens plant je daarin het benodigde aantal meststofstaafjes. Dan gewoon bedekken met potgrond en klaar!

werking 2 maand
Lange werking

Deze biologische meststofstaafjes voorzien je tomaten, groenten, fruit en kruiden gedurende 2 maand van alle belangrijke voedingsstoffen voor een stevige groei, prachtige bloei en goede vruchtvorming.